3 år

I år har vi 3 års jubeleum! Men det känns som jag känt er i hela mitt liv.

 

Love you


Tid över

Var en glad dag idag eftersom jag plocka upp min dator för första gången sen innan Alanya. Jag har saknat den och alla mina blogg länkar. Jag kunde dessutom sätta igång att redigera bilderna ifrån ett ortodoxt dop jag var på innan Alanya (dom är ju bara 2-3 månader sena)

 

Det var väldigt annorlunda, men det var kul att jag fick uppleva det också.


Erik Hassle


Alanya nr.1

Jag har en hel del semster bilder som jag tänkte dela med mig av sånna här dagar då man inte har så mycket att göra. Har faktiskt vart på semster två gånger i år, även om den andra inte var speciellt exotisk eller spännande finns ändå en del bilder.

 

 

 


Lite lektyr


Jag vandrade iväg till bibloteket igår, lägg märke till ordet vandra för jag gick faktiskt. Jag kom på att bibloteket inte är något för mig, det finns alldeleds för mycket böcker och jag fattar inte hur man någonsin ska kunna hitta något där. Jag gick runt mellan hyllorna och var nära på att få panik och tillsist fick jag nog och var påväg därifrån när jag gick förbi pocket hyllan. Tack och lov hittade jag två lovande böcker och kanske jag ger bibloteket en chans till. Jag ska ta Jodi Picoults bok med mig till tåget idag.


Sånt som kallas sommar

Igår tog jag och Johan båten till Åstol myste lite bland alla vita husen. Världens sötaste ö.
När jag kom hem gick jag en powerwalk på 40min och bakade sedan en bärpaj. Idag ska jag till arbetsförmedlingen, söka jobb, laga mat till familjen och sen vandra ut för att se Marit Bergman med mina förtjusande vänner. Vem samlar vuxen poäng liksom?


RSS 2.0